ISO-gecertificeerd en 25 jaar ervaring
Al 100.000+ refurbished devices geleverd
2 jaar garantie en 30 dagen gratis retourneren

iPhone

In 2021 kun je nog prima uit de voeten met een Refurbished iPhone uit de X, 11 of 12 serie

Veelgestelde vragen

Je krijgt voor elke bestelling die je bij ons plaatst een unieke Track & Trace code. Deze wordt automatisch naar je opgegeven e-mailadres verstuurd. Alleen wordt deze pas actief zodra de koeriersdienst het pakket voor het eerst scant. Vanaf dat moment is de Track & Trace code actief en kan je het pakket volgen. Als je bestelling uit meerdere devices bestaat dan kan het zijn dat deze uit verschillende magazijnen wordt verstuurd. Indien dit zo is, ontvang je meerdere Track & Trace codes met verschillende levermomenten.
Heb je bij ons een bestelling geplaatst, maar heb je hier geen bevestiging van ontvangen via de e-mail? Wacht dan altijd minimaal 60 minuten. Het kan soms even duren voordat deze e-mail verzonden wordt vanuit ons systeem. Controleer ook altijd je spam/ongewenste e-mailbox, soms belandt onze e-mail daarin. Indien je hierna nog steeds niets ontvangen hebt, neem dan contact op met onze klantenservice. Het kan zijn dat er wellicht een typefout is gemaakt in het mailadres tijdens het bestellen. Maak je vooral geen zorgen: indien je betaling geslaagd is, verloopt de rest van je bestelling automatisch bij ons.
Het introductiejaar van onze devices verschillen. Om het introductiejaar ofwel modeljaar te bekijken moet je het volgende doen. Klik hiervoor op het device die je graag wilt hebben. Vervolgens kom je op de productpagina. Scroll dan naar beneden en dan zie je onder specificaties het introductiejaar staan. Alleen bij iPhones vermelden we nog geen introductiejaar. Wij verkopen devices vanaf 2013 t/m heden.
Alle devices die wij verkopen worden ondersteund door de meest recente software. Wel is het zo dat als je je device ontvangt dat deze draait op de een-na-laatste software variant. Je dient dus wel je device zelf te updaten naar de meest recente versie.
Nee, dit is niet mogelijk. Wij zijn een webshop en versturen de devices naar je opgegeven afleveradres. Wanneer je een device bij ons op werkdagen vóór 22:00 uur besteld, krijg je hem de volgende dag thuis geleverd.
De factuur wordt automatisch toegestuurd naar het e-mailadres wat door jou is ingevuld. Dit is meestal rond een uur of 7 ’s avonds op de dag waarop het pakket is verzonden.
Je kan je device altijd binnen 15 dagen voor retour aanmelden. Vul hiervoor ons retourformulier in of neem contact op met onze klantenservice. Dit kan via de mail, telefoon of via de chat links onderaan de pagina. Daarna heb je nog 15 dagen om het device op te sturen. In totaal heb je dus 30 dagen bedenktijd.
Nadat wij het product retour hebben ontvangen en de inhoud is verwerkt wordt het aankoopbedrag binnen 7 werkdagen teruggestort. Je wordt op dezelfde wijze terugbetaald als de manier waarop je bij ons hebt afgerekend.
Al onze devices zijn technisch 100% in orde. Alleen kunnen er wel verschillen voorkomen tussen de cosmetische condities van de devices die wij verkopen. Wij hanteren 4 verschillende cosmetische condities: ‘Goed’, ‘Zeer goed’, ‘Uitstekend’ en ‘Uitmuntend’.
De gemiddelde reparatietijd ligt rond de twee weken. Dit kan ook korter of langer duren afhankelijk van het probleem. Wil je een reparatie aanmelden? Stuur dan een mail naar onze klantenservice.
Je kunt bij ons met IDEAL, MisterCash, Creditcard, Paypal, Rembours en via vooruitbetaling.

iPad

Misschien heb je ooit wel van de term 'backlight bleeding’ gehoord. In het kort houdt dit in dat de achtergrondverlichting van je beeldscherm niet meer optimaal functioneert. Het is een vrij algemeen probleem op apparaten met een LCD-scherm. Doordat het scherm afwijkt van een normaal scherm, is een refurbished iPad met light bleeding enorm goedkoop. Al onze iPads met backlight bleeding vind je in onze Outlet. Wil je meer weten over backlight bleeding en voorbeeldfoto’s zien? Lees dan snel verder.

Mac

Een iMac kun je aanzetten door op de aan/uit-knop te drukken. Dit is een ronde knop aan de achterkant van de iMac. Zorg er uiteraard wel voor dat de stroomkabel is aangesloten.

Wat is refurbished?

Refurbished is het Engelse woord voor gerenoveerd of opgeknapt. Maar eigenlijk betekent het veel meer. Refurbished apparaten zijn gebruikt geweest en vervolgens uitgebreid schoongemaakt, gecontroleerd en gerepareerd wanneer dat nodig is. Deze opgeknapte apparaten doen qua kwaliteit en levensduur niet onder voor nieuw. Er is dus een wezenlijk verschil tussen tweedehands en refurbished.