Condities toestellen

Elk refurbished toestel wordt bij SWOOP op 50 verschillende punten gecontroleerd. Hierdoor ben jij altijd verzekerd van refurbished toestel dat technisch 100% in orde is.
SWOOP biedt jou drie verschillende condities, waaruit je kunt kiezen:

Als nieuw

Een toestel dat de conditie ‘als nieuw’ heeft, heeft geen gebruikssporen of andere beschadigingen. Hierdoor is een toestel in deze categorie vrijwel niet van nieuw te onderscheiden. Als nieuw betekent dus ook daadwerkelijk 'als nieuw'. 

Zeer goed

Een toestel dat de conditie ‘zeer goed’ heeft, heeft slechts hele lichte gebruikssporen die praktisch niet te zien zijn. Alleen met veel moeite zal je enkele aanwezige lichte krasjes weten te vinden.

Goed

Een toestel dat de conditie ‘goed’ heeft, heeft enkel hele lichte oppervlakkige gebruikssporen. Denk hierbij aan kleine krasjes die veroorzaakt zijn door het dragen van een hoesje om een smartphone. 

OK

Een toestel met de conditie ‘OK’ is zichtbaar gebruikt en kan dus kleine krasjes of deuken vertonen. Alleen aan de buitenkant merk je dat het toestel gebruikt is. De binnenkant doet namelijk niet onder voor nieuw. Een toestel in deze categorie werkt dan ook altijd perfect en is technisch gezien 100% in orde. 

SWOOP toestellen hebben nooit diepe krassen, deuken, scheuren of andere opvallende beschadigingen. SWOOP controleert alle toestellen uitvoerig op alle mogelijke functies, zowel qua software als hardware. Hierdoor kunnen wij jou een perfect werkend toestel garanderen. Daar zijn wij zelfs zo zeker van dat je standaard 2 jaar garantie op elk SWOOP toestel krijgt. Je kunt de verschillende toestellen ook in de winkel bekijken en uitproberen!