Refurbished Thunderbolt Display

Een Apple Thunderbolt Display is een geweldig apparaat om mee te werken. Het beeldscherm zorgt voor enorm kijkgenot! Mede door de IPS- techniek zorgt het beeldscherm voor een kristalhelder beeld! Kies voor een refurbished Thunderbolt Display en profiteer van de kwaliteit van nieuw, maar dan aantrekkelijk geprijsd.
Geen producten gevonden voor deze selectie.
Extra informatie

Refurbished Thunderbolt Display kopen?Ben jij op zoek naar een refurbished Apple Thunderbolt Display? Dan ben je bij SWOOP aan het juiste adres. In 2011 presenteerde Apple de Apple Display en was gelijk populair. In 2016 stopte Apple met de productie van Apple Thunderbolt display en kwamen niet met een alternatief. Het scherm biedt een prachtige kijkbeleving. Dankzij IPS-techniek is het beeldscherm altijd helder, het maakt niet uit vanuit welke hoek je kijkt. Hierdoor is het scherm enorm geschikt voor foto- en videobewerken. Daarnaast heeft het scherm een HD-camera en geïntegreerde luidsprekersysteem.

Altijd inclusief:

  • Benodigde accessoires.

Toch liever een ander Mac Apparaat? Bekijk onderstaand Mac modellen:

Refurbished iPhone
Refurbished iPad
Refurbished MacBook
Refurbished iMac

Refurbished Mac kopen? Profiteer van:

Bij SWOOP profiteer je van een aantrekkelijke prijs, maar ook van vele andere voordelen zoals:

  • Gratis verzending;
  • Voor 23:59 besteld, is de volgende dag al in huis;
  • 2 jaar garantie;
  • 40 dagen uitprobeertermijn.

Wat is refurbished?

De term refurbished is afkomstig uit het Engels en betekent iets in de trant van ‘opgeknapt’. Dat dekt echter niet volledig de lading. Een refurbished apparaat is namelijk volledig gecheckt en gereviseerd.

Wij controleren ieder apparaat, waarbij het wordt gecheckt op meer dan 50 punten. Daaronder vallen o.a.:

  • Volledige (inwendige) schoonmaak van het toestel;
  • Een controle op stof- en vochtsporen;
  • Het plaatsen van nieuwe onderdelen, indien nodig;

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze Customer service staat voor je klaar! Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze SWOOP stores.