Refurbished Mac mini Ben jij op zoek naar een stijlvolle refurbished Mac mini? Kies dan voor een refurbished variant van SWOOP! Bij ons wordt iedere computer op meer dan 50 punten gecontroleerd, waardoor jij verzekerd bent dat jouw computer 100% technisch in orde is. Profiteer van onze aantrekkelijke prijzen én van 2 jaar garantie op jouw refurbished Apple Mac mini.
Swoop Shopping Awards
Webshop Trustmark
9 uit 4645 reviews

Refurbished Mac mini

Ben jij op zoek naar een stijlvolle refurbished Mac mini? Kies dan voor een refurbished variant van SWOOP! Bij ons wordt iedere computer op meer dan 50 punten gecontroleerd, waardoor jij verzekerd bent dat jouw computer 100% technisch in orde is. Profiteer van onze aantrekkelijke prijzen én van 2 jaar garantie op jouw refurbished Apple Mac mini.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Filters

Refurbished Mac mini kopen?

Het idee achter elke Mac is hetzelfde. Met iedere nieuwe versie wil Apple steeds een superieure desktopcomputer op de markt brengen. Een computer met een gedachte, want heb je al een goed werkend scherm, toetsenbord en muis dan is de Mac mini jouw beste keuze! De in een zo compact mogelijke behuizing samengepakte Mac mini.

Wat is refurbished?

De term refurbished is afkomstig uit het Engels en betekent iets in de trant van ‘opgeknapt’. Dat dekt echter niet volledig de lading. Een refurbished apparaat is namelijk volledig gecheckt en gereviseerd.

Wij controleren ieder apparaat, waarbij het wordt gecheckt op meer dan 50 punten. Daaronder vallen o.a.:

  • Volledige (inwendige) schoonmaak van het toestel
  • Een software update en hardware check
  • Een controle op stof- en vochtsporen
  • Het plaatsen van nieuwe onderdelen, indien nodig

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op, dit kan telefonisch via 030-7537801 of via mail.

No product were found for this category.

Houd mij op de hoogte

Vul je emailadres in om updates te ontvangen van nieuwe producten in deze categorie.

Filters toepassen Filters toepassen