Refurbished Apple Computer Ben jij op zoek naar een stijlvolle refurbished Apple computer? Kies dan voor een refurbished variant van SWOOP! Bij ons wordt iedere Apple computer op meer dan 50 punten gecontroleerd, waardoor jij verzekerd bent dat jouw computer 100% technisch in orde is. Profiteer van onze aantrekkelijke prijzen én van 2 jaar garantie op jouw refurbished apparaat.
Swoop Shopping Awards
Webshop Trustmark
9 uit 4658 reviews

Refurbished Apple Computer

Ben jij op zoek naar een stijlvolle refurbished Apple computer? Kies dan voor een refurbished variant van SWOOP! Bij ons wordt iedere Apple computer op meer dan 50 punten gecontroleerd, waardoor jij verzekerd bent dat jouw computer 100% technisch in orde is. Profiteer van onze aantrekkelijke prijzen én van 2 jaar garantie op jouw refurbished apparaat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Filters

Refurbished Apple Computer kopen?

Het idee achter elke Mac is hetzelfde. Met iedere nieuwe versie van een desktops computer wil Apple steeds een superieure model op de markt brengen. Voor de iMac betekend dit een alles in een computer met hét beste beeldscherm, processor en uiteraard veel opslagcapaciteit. Bij de MacMini zoekt men een oplossing zodat alles het liefst in een zo compact mogelijke behuizing samengepakt. Een refurbished iMac is hierdoor een uitstekend voorbeeld van een alles-in-één systeem terwijl de MacMini juist een economisch slimme variant is. Dit omdat je gebruik kunt maken van de huidige toestenbord. muis en beeldscherm. 

Bekijk onderstaande modellen:

Refurbished iMac 20 inch
Refurbished iMac 21,5 inch
Refurbished iMac 24 inch
Refurbished iMac 27 inch

Refurbished Mac Mini

Wat is refurbished?

De term refurbished is afkomstig uit het Engels en betekent iets in de trant van ‘opgeknapt’. Dat dekt echter niet volledig de lading. Een refurbished apparaat is namelijk volledig gecheckt en gereviseerd.

Wij controleren ieder apparaat, waarbij het wordt gecheckt op meer dan 50 punten. Daaronder vallen o.a.:

  • Volledige (inwendige) schoonmaak van het toestel
  • Een software update en hardware check
  • Een controle op stof- en vochtsporen
  • Het plaatsen van nieuwe onderdelen, indien nodig

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op, dit kan telefonisch via 030-7537801 of via mail.

No product were found for this category.

Houd mij op de hoogte

Vul je emailadres in om updates te ontvangen van nieuwe producten in deze categorie.

Filters toepassen Filters toepassen