Een refurbished toestel is een toestel dat ooit ‘in gebruik’ is geweest. Een SWOOP iPad kan bijvoorbeeld in een winkel hebben gelegen als showroommodel. Het kan ook zijn dat een toestel slechts een korte tijd gebruikt is geweest en dat SWOOP de complete buitenkant heeft vervangen. Dankzij de SWOOP-inspectie kan je een SWOOP toestel echter niet als gebruikt zien. Deze strenge controle zorgt er namelijk voor dat een SWOOP toestel weer jarenlang meegaat en niet onder doet voor nieuw.

 

 

Als nieuw, goed en zeer goed

SWOOP hanteert drie verschillende condities, waarin elk refurbished toestel ingedeeld wordt. Dit label vertelt jou dan ook wat de staat van de buitenkant van een SWOOP toestel is. De binnenkant is immers altijd 100% in orde. De drie condities zijn:

  • Als nieuw: Als nieuw is echt als nieuw. Je zult het verschil tussen toestellen in deze categorie en nieuw dan ook vrijwel niet kunnen zien.
  • Zeer goed: De toestellen zijn ook nog steeds lastig te onderscheiden van nieuw. Je zult alleen met veel moeite gebruikssporen op deze toestellen vinden.
  • Goed: In deze categorie vind je normaal gebruikte toestellen, die enkel oppervlakkige gebruikssporen hebben.

Graag meer weten hierover? Kijk dan op: ‘Condities toestellen’. 

 

 

Altijd SWOOP-certified

Elk SWOOP toestel doorloopt altijd de complete SWOOP-inspectie. Tijdens deze strenge controle wordt het toestel klaargemaakt om weer jaren mee te kunnen. Zo wordt ieder toestel opengemaakt en worden alle onderdelen nagelopen. Dankzij onze ervaring als reparateur weten wij precies waar opgelet moet worden.

 

Dat is niet alles! Elk toestel wordt ook voorzien van een nieuwe batterij en krijgt een software-update. Natuurlijk worden ook alle functies gecontroleerd. Niets wordt hierbij overgeslagen. Zo wordt jouw toestel klaargemaakt om weer jaren mee te kunnen. Heeft een toestel de gehele inspectie doorlopen, dan pas mag deze het label: ‘SWOOP-certified’ voeren. Zo heb jij de zekerheid dat jouw SWOOP toestel technisch 100% in orde is. 

 

 

Wil je graag meer weten over de refurbished toestellen van SWOOP? Neem dan gerust contact op met de SWOOP klantenservice. Wij staan graag voor je klaar!