De beste apps voor de vakantie

De beste apps voor de vakantie

Geschreven op 2 augustus 2018

Altijd en overal bereikbaar met Wiffinity

Altijd en overal bereikbaar zijn? Of moet jij nog werken op vakantie? WiFi is de oplossing. Met Wiffinity weet jij precies waar alle hotspots zijn. Deze app geeft jou een kaart met alle gemarkeerde hotspotz in de wereld. De Amerikanen waren hier zo blij mee, dat zij zelfs deze app in 2015 al verkozen tot een van de drie beste reis-apps.
Download Wiffinity voor iOS | Download Wiffinity voor Android NIET MEER BESCHIKBAAR

 

Geen betaalproblemen met vrienden en Splittr

Ga je met een groep op reis en wil je voorkomen dat jij na de vakantie achter je geld moet gaan? Download dan nu alvast Splittr. Deez handige app houdt alle kosten bij en je kan aangeven wie er heeft betaald. Splittr geeft dan een overzicht, waardoor een vriend of vriendin heel eenvoudig kan zien wat zij een keer moeten betalen. Aan het einde van de reis kan je een rekening opmaken voor iedereen.
Download Splittr voor iOS | Download Splittr voor Android

 

Jouw sterrenbeeld in de hemel met Sky View

Tijdens vakantie zit je net wat langer buiten met een lekker drankje en hapje. Op dat moment kijk je naar boven en vraag jij je af hoe de grote beer er nou werkelijk uitziet. Met SkyView kan je er naar op zoek en vind je sterren, sterrenbeelden, satellieten en nog veel meer. Het enige wat je hoeft te doen is met je camera naar de lucht wijzen en te navigeren door de hemel.

Mocht na het downloaden van de onmisbare apps voor de vakantie je geheugen vol zitten van je smartphone? Dat is niet handig voor alle vakantiefoto’s die je van plan bent om te maken. Bekijk dan snel het aanbod van SWOOP! Ruil je toestel in voor een smartphone die je eigenlijk wilde hebben. Ontvang € 15,- extra SWOOP-tegoed wanneer jij een nieuwe smartphone aanschaft bij SWOOP.
Download Sky View voor iOS | Download Sky View voor Android

 

Doei talenknobbel, hallo Google Translate

Geen idee wat de borden op de weg betekenen, wat er op de menukaart staat of in de hotelboekjes? Gebruik dan de app van Google Translate die tekst direct vertaalt door je camera te richten op tekst. Met de microfoon functie kun je een gesprek voeren met een anderstalige vakantieganger. Maar handmatig teksten typen zoals je gewend bent van Google Translate is nog steeds mogelijk!
Download Google Translate voor iOS | Download Google Translate voor Android

 

 

Voorbereid buiten de deur met WeatherPRO

Iedereen heeft een favoriete weer app, maar WeatherPRO staat bekend om de gedetailleerde informatie die de app geeft. Of je nu op zonvakantie gaat of midden in de sneeuw zit. WeatherPRO geeft aan wat je moet doen om je huid te beschermen, wanneer je eventueel neerslag verwacht en ga zo maar door. Zo ga jij voorbereid op pad.
Download WeatherPRO voor iOS | Download WeatherPRO voor Android

 

De minste kans op verdwalen met MAPS.ME

Het is altijd een groot probleem, Google Maps dat niet meer opent omdat je geen dataverbinding hebt. Je bent verdwaald en waar jij je nu bevindt valt net niet onder het offline gebied wat je van tevoren had ingesteld. Met MAPS.ME heb je altijd voldoende kaarten offline (wel van tevoren downloaden). Voor ieder land heet MAPS.ME een uitgebreide kaart waardoor de kans op verdwalen steeds kleiner wordt.
Download MAPS.ME voor iOS | Download MAPS.ME voor Android

 

Nooit meer hoofdrekenen met Currency

Reken jij jezelf ook te rijk op vakantie? Currency zorgt ervoor dat jij precies weet wat alles kost. Selecteer de valuta, kies het bedrag en reken uit hoeveel het kost. De meest eenvoudige offline app met maar liefst kennis van meer dan 150 landen.
Download Currency voor iOS | Download Currency voor Android


Ben je op zoek naar een refurbished iPhone? Dan ben je bij SWOOP ook aan het juiste adres, bekijk het aanbod in de webshop. Nog voordeliger een smartphone kopen, bekijk dan snel onze SWOOP Deals.


Terug naar alle blogs
Filters toepassen Filters toepassen