Lees onze blog artikelen


Welke iPhone kun je het beste aanschaffen als je dol bent op fotograferen? Wat is de beste kleine iPhone? Alles weten over refurbished apparatuur? Op zoek naar de slimste lifehacks voor je MacBook of iPhone? Dan ben je hier op de goede plek!

In de blogs van Swoop lees je alles over Apple apparatuur, duurzaamheid, lifehacks en de laatste nieuwtjes. 

zo laat je je iphone samenwerken met je macbook

Wanneer je meerdere Apple apparaten in bezit hebt, kun je dezen naadloos met elkaar laten samenwerken, bijvoorbeeld je iPhone en je MacBook. Dit kan door middel van het Apple Ecosysteem. Hoe je dat doet, lees je hier.

De geschiedenis van de iPhone

Het is dit jaar 15 jaar geleden dat de allereerste iPhone werd verkocht. Sinds 2007 vliegen de telefoons als warme broodjes over de toonbank en zijn er al veel verschillende versies uitgebracht.

Apple watches vergelijken

Er zijn veel verschillende versies van de Apple Watch op de markt te vinden, dus hoe weet je welke je moet kopen? Wij beantwoorden de 5 meest gestelde vragen over de Apple Watch.

MacBook sneltoetsen die je moet kennen

Of je nou al jaren een Mac-gebruiker bent, of dat je er net je eerste MacBook hebt aangeschaft, er zijn heel veel handige sneltoetsen die je kunt gebruiken.

Voor het eerst een macbook

Wanneer je overstapt van een Windows computer naar een Mac, zul je vast even moeten wennen. Er zijn namelijk een aantal dingen die anders werken. We leggen graag voor je uit wat precies de verschillen zijn tussen Windows en Mac.

iPhone tips

25-04-2022

iPhone tips

10 iPhone tips voor jou. Dit zijn iPhone functies waar je straks echt niet meer zonder mee kunt! Foutjes op de rekenmachine, documenten scannen. Ken jij ze al?

iphone xr versus iphone 11

Wanneer je op zoek bent naar een betaalbare en relatief nieuwe refurbished iPhone, dan neem je in je keuze ongetwijfeld de iPhone XR en de iPhone 11 mee.

zo wordt een iphone gerecycled

Gemiddeld genomen wordt een iPhone na twee jaar vervangen voor een nieuwer model. Wat er vervolgens met de oude telefoon gebeurt kan nogal verschillen.

welke standaard ipad moet ik kopen

Sinds 2017 wordt er ieder jaar een nieuwe standaard iPad uitgebracht door Apple. Grote verschillen zitten er echter niet tussen de modellen. Maar hoe weet je dan welke refurbished standaard iPad je moet kopen?