Over ons

Over SWOOP

SWOOP is ontstaan vanuit de gedachte dat elektronische artikelen een tweede kans verdienen. De voordelen van SWOOP zijn een prettige prijsstelling voor de consument, gewaarborgde productkwaliteit, uitstekende service en ontlasting van het milieu. Op deze wijze geeft SWOOP met veel plezier invulling aan duurzaam ondernemerschap.

Wat maakt SWOOP uniek

Omdat wij als een huis achter ons concept staan, gaat SWOOP verder waar andere aanbieders in de markt stoppen. Wij bieden je persoonlijke service en extra garanties om jouw productbeleving echt optimaal te maken. Je bent van harte welkom in 1 van onze 5 SWOOP servicepunten voor persoonlijk advies op maat. Op je gekochte toestel krijg je standaard 2 jaar garantie. Om je bestelgemak te vergroten kun je altijd terecht op SWOOP.nl, onze webshop.

In vogelvlucht

Als sinds 2012 zijn wij onder de noemer van Smartrepair gespecialiseerd in het herstellen van high-end consumentenelektronica en het bieden van uitstekende after service. Wat begon met de reparatie van smartphones vanaf de keukentafel is uitgegroeid tot een full-service retail formule met momenteel meer dan 30 enthousiaste medewerkers, 5 fysieke winkels met servicepunten en onze digitale kanalen smart-repair.nl en de SWOOP.nl webshop.

Onze ambitie is om te laten zien dat productkwaliteit, service en duurzaamheid hand in hand gaan. Kwaliteit van leven in de breedste zin van het woord. SWOOP. Quality Reborn!

Bezoek de Swoop store bij jou in de buurt

SWOOP vind je shop-in-shop bij Smartrepair!