Apple iPhone 5/5S/SE Leather Case Black

8.8
8.8 uit 3984 reviews
Certificaat Thuiswinkel Waarborg Lightspeed Shopping Awards
SWOOP Prijs € 49,99

•   Gratis verzending
•   Gemaakt van echt leer
•   Originele Apple accessoire
•   Perfecte pasvorm
•   Bescherming tegen krassen en valpartijen
•   Geschikt voor de iPhone 5/5s/SE
•   Klanten beoordelen SWOOP met een: 9,1/10

Refurbished van SWOOP

  • Gecertificeerde kwaliteitscontrole voor Apple en Samsung
  • 40 dagen uitproberen
  • Meer dan 120.000 toestellen gerepareerd
  • Meer dan 100 techneuten die alles weten van je toestel

Het luxe hoesje mét indrukwekkende afwerking

Jouw iPhone 5, 5s of SE is natuurlijk een indrukwekkende verschijning, die je niet zomaar in een of ander hoesje wil wegstoppen. Daarom heeft Apple een hoesje ontworpen dat dit indrukwekkende design recht doet. Dit hoesje is gemaakt van leer en ziet er net zo luxe uit als dat ‘ie aanvoelt. De perfect, slanke pasvorm zorgt ervoor dat jouw iPhone er nog steeds goed uitziet.

Gemaakt met precisie en prachtig vormgegeven

Het leer is perfect op maat gemaakt voor jouw iPhone. De volumeknoppen, de aan-/uitknop en de afschuinde rand worden zo precies afgedekt. Daarnaast is het leer speciaal behandeld, zodat de kleur diep in het leer is geïmpregneerd. De binnenzijde van dit hoesje is afgewerkt met een zacht materiaal, waardoor jouw iPhone optimaal beschermd is tegen krassen en stoten, maar ook vuil.

Specificaties
Merk Apple
Geschikt voor iPhone 5, iPhone 5s, iPhone SE
Kleur Zwart
Materiaal Leer
Schrijf uw eigen review
Schrijf een review: Apple iPhone 5/5S/SE Leather Case Black
Jouw beoordeling

Jouw accessoires worden in originele en goed beschermende verpakking geleverd.

Welke producten verkoopt SWOOP?
SWOOP verkoopt apparaten die technisch 100% in orde zijn. Niet voor niets geven wij daarom bijna altijd twee jaar garantie op onze apparatuur. Onze producten zijn verkrijgbaar in vier verschillende condities: als nieuwzeer goedgoed en ok. Voor meer informatie over de staat van de apparaten kun je kijken op de pagina ‘Condities toestellen’.

Heb ik garantie bij SWOOP?
SWOOP staat voor uitstekende service. Zo krijg je bijna altijd 2 jaar garantie op jouw aankoop. Dankzij de uitgebreide technische inspectie is jouw aankoop altijd van dé allerhoogste kwaliteit. Ook krijgt het toestel een software-update en wordt de batterij gecontroleerd (en indien nodig vervangen). Hierdoor heb je altijd de zekerheid dat jouw refurbished toestel technisch 100% in orde is. 

Zijn alle apparaten van SWOOP simlockvrij?
Ja, al onze apparaten worden simlockvrij verkocht.

Wat zijn de verzendkosten?
Je hoeft geen verzendkosten te betalen als je binnen Nederland of België woont. Bij SWOOP staan we voor uitstekende service; verzendkosten horen daar niet bij.

Waar komen de SWOOP producten vandaan?
De apparaten die op SWOOP.nl zijn te verkrijgen, komen zowel bij particulieren als bedrijven vandaan. Ongeacht de herkomst worden alle toestellen uitvoerig getest en waar nodig hersteld. We controleren bovendien of de toestellen gestolen of geheeld zijn. Op deze manier ben je altijd verzekerd van een eerlijke en perfecte aankoop.  

Bekijk de overige veelgestelde vragen. Zit het antwoord op je vraag er niet bij? Neem dan contact op met onze klantenservice via klantenservice@swoop.nl of via 088 777 36 00.

Apple iPhone 5/5S/SE Leather Case Black

SWOOP Prijs € 49,99