Tempered Glass Protector iPad Air

8.8
8.8 uit 3984 reviews
Certificaat Thuiswinkel Waarborg Lightspeed Shopping Awards
SWOOP Prijs € 24,99

•  Gratis verzending
•  100% transparant
•  Perfecte pasvorm
•  Krasbestendig & vetafstotend
•  Op maat gesneden voor de iPad Air
•  Klanten beoordelen SWOOP met een: 9,1/10

Refurbished van SWOOP

  • Gecertificeerde kwaliteitscontrole voor Apple en Samsung
  • 40 dagen uitproberen
  • Meer dan 120.000 toestellen gerepareerd
  • Meer dan 100 techneuten die alles weten van je toestel

Het beeldscherm van jouw iPad Air optimaal beschermt

Een Tempered Glass Protector is een superdunne beschermlaag gemaakt van gehard glas. Deze dunne folie, die je aanbrengt op het beeldscherm, beschermt tegen krassen en stoten. Het glas van deze screenprotector heeft een hardheid van 9H. Ter verglijking: een vingernagel is ‘slechts’ 2,5H en zelfs het gemiddelde keukenmes heeft ‘maar’ een hardheid van 5,5H.

Bescherming en nog steeds de hoogste beeldkwaliteit

Deze Tempered Glass Protector is 100% transparant. Dankzij de zorgvuldige materiaalkeuze blijft de touch ervaring en de helderheid van het beeldscherm van jouw iPhone gewaarborgd. Jouw scherm is dus perfect beschermd, zonder dat de kwaliteit tenietgedaan wordt.

De perfect pasvorm voor jouw iPhone

Elke screenprotector wordt speciaal voor een specifiek iPhone-model ontworpen. Deze screenprotector past daardoor als een tweede huid op jouw iPhone. Alle uitsparingen zijn vrijgelaten, zodat je gewoon van je camera en speaker gebruik kunt maken.

Let op! Lees voor gebruik eerst goed de handleiding door.

Specificaties
Geschikt voor iPad Air
Schrijf uw eigen review
Schrijf een review: Tempered Glass Protector iPad Air
Jouw beoordeling

Jouw accessoires worden in originele en goed beschermende verpakking geleverd.

Welke producten verkoopt SWOOP?
SWOOP verkoopt apparaten die technisch 100% in orde zijn. Niet voor niets geven wij daarom bijna altijd twee jaar garantie op onze apparatuur. Onze producten zijn verkrijgbaar in vier verschillende condities: als nieuwzeer goedgoed en ok. Voor meer informatie over de staat van de apparaten kun je kijken op de pagina ‘Condities toestellen’.

Heb ik garantie bij SWOOP?
SWOOP staat voor uitstekende service. Zo krijg je bijna altijd 2 jaar garantie op jouw aankoop. Dankzij de uitgebreide technische inspectie is jouw aankoop altijd van dé allerhoogste kwaliteit. Ook krijgt het toestel een software-update en wordt de batterij gecontroleerd (en indien nodig vervangen). Hierdoor heb je altijd de zekerheid dat jouw refurbished toestel technisch 100% in orde is. 

Zijn alle apparaten van SWOOP simlockvrij?
Ja, al onze apparaten worden simlockvrij verkocht.

Wat zijn de verzendkosten?
Je hoeft geen verzendkosten te betalen als je binnen Nederland of België woont. Bij SWOOP staan we voor uitstekende service; verzendkosten horen daar niet bij.

Waar komen de SWOOP producten vandaan?
De apparaten die op SWOOP.nl zijn te verkrijgen, komen zowel bij particulieren als bedrijven vandaan. Ongeacht de herkomst worden alle toestellen uitvoerig getest en waar nodig hersteld. We controleren bovendien of de toestellen gestolen of geheeld zijn. Op deze manier ben je altijd verzekerd van een eerlijke en perfecte aankoop.  

Bekijk de overige veelgestelde vragen. Zit het antwoord op je vraag er niet bij? Neem dan contact op met onze klantenservice via klantenservice@swoop.nl of via 088 777 36 00.

Tempered Glass Protector iPad Air

SWOOP Prijs € 24,99