Tempered Glass Protector iPad Pro

8.8
8.8 uit 3980 reviews
Certificaat Thuiswinkel Waarborg Lightspeed Shopping Awards
SWOOP Prijs € 24,99

•  Gratis verzending
•  100% transparant
•  Perfecte pasvorm
•  Krasbestendig & vetafstotend
•  Op maat gesneden voor de iPad Pro
•  Klanten beoordelen SWOOP met een: 9,1/10

Refurbished van SWOOP

  • Gecertificeerde kwaliteitscontrole voor Apple en Samsung
  • 40 dagen uitproberen
  • Meer dan 120.000 toestellen gerepareerd
  • Meer dan 100 techneuten die alles weten van je toestel

Screenprotector van een hoge kwaliteit gehard glas

Deze screenprotector is een gehard glazen beschermfolie met unieke eigenschappen. Zo biedt het glazen oppervlak optimale precisie en touch gevoeligheid. Deze screenprotector voegt scherpte toe aan jouw afbeeldingen en filmpjes en maakt kleuren kristalhelder. De verfijnde randen zijn sterk, waardoor jij de zekerheid hebt dat de folie niet gaat breken of bladeren. De protector is slechts 0,4mm dun en heeft een unieke olie-afstotende afwerking, waardoor de natuurlijke huidoliën en vetten worden afgestoten.

Krasbestendig dankzij een hardheid van 9H

Het geharde glas van deze screenprotector heeft een hardheid van 9H, waardoor het glas dus bestand is tegen krassen. Denk aan vingernagels of oorbellen die tegen het beeldscherm drukken tijdens het bellen. Of sleutels die je in je zak hebt. De waarde van de hardheid, 9H, zegt je waarschijnlijk niet zoveel. Ter vergelijking: een gemiddeld keukenmes heeft een hardheid van 5,5H. Deze screen protector is dus extra stevig!

Specificaties
Schrijf uw eigen review
Schrijf een review: Tempered Glass Protector iPad Pro
Jouw beoordeling

Jouw accessoires worden in originele en goed beschermende verpakking geleverd.

Welke producten verkoopt SWOOP?
SWOOP verkoopt apparaten die technisch 100% in orde zijn. Niet voor niets geven wij daarom bijna altijd twee jaar garantie op onze apparatuur. Onze producten zijn verkrijgbaar in vier verschillende condities: als nieuwzeer goedgoed en ok. Voor meer informatie over de staat van de apparaten kun je kijken op de pagina ‘Condities toestellen’.

Heb ik garantie bij SWOOP?
SWOOP staat voor uitstekende service. Zo krijg je bijna altijd 2 jaar garantie op jouw aankoop. Dankzij de uitgebreide technische inspectie is jouw aankoop altijd van dé allerhoogste kwaliteit. Ook krijgt het toestel een software-update en wordt de batterij gecontroleerd (en indien nodig vervangen). Hierdoor heb je altijd de zekerheid dat jouw refurbished toestel technisch 100% in orde is. 

Zijn alle apparaten van SWOOP simlockvrij?
Ja, al onze apparaten worden simlockvrij verkocht.

Wat zijn de verzendkosten?
Je hoeft geen verzendkosten te betalen als je binnen Nederland of België woont. Bij SWOOP staan we voor uitstekende service; verzendkosten horen daar niet bij.

Waar komen de SWOOP producten vandaan?
De apparaten die op SWOOP.nl zijn te verkrijgen, komen zowel bij particulieren als bedrijven vandaan. Ongeacht de herkomst worden alle toestellen uitvoerig getest en waar nodig hersteld. We controleren bovendien of de toestellen gestolen of geheeld zijn. Op deze manier ben je altijd verzekerd van een eerlijke en perfecte aankoop.  

Bekijk de overige veelgestelde vragen. Zit het antwoord op je vraag er niet bij? Neem dan contact op met onze klantenservice via klantenservice@swoop.nl of via 088 777 36 00.

Tempered Glass Protector iPad Pro

SWOOP Prijs € 24,99