Samsung Galaxy S7 Tempered Glass Protector

8.8
8.8 uit 3984 reviews
Certificaat Thuiswinkel Waarborg Lightspeed Shopping Awards
SWOOP Prijs € 14,99

•  Gratis verzending
•  100% transparant
•  Perfecte pasvorm
•  Krasbestendig & vetafstotend
•  Op maat gesneden voor de Samsung Galaxy S7
•  Klanten beoordelen SWOOP met een: 9,1/10

Refurbished van SWOOP

  • Gecertificeerde kwaliteitscontrole voor Apple en Samsung
  • 40 dagen uitproberen
  • Meer dan 120.000 toestellen gerepareerd
  • Meer dan 100 techneuten die alles weten van je toestel

Liever geen scheur in het scherm van je Samsung Galaxy S7?

Deze Tempered Glass Protector is een soort folie dat je op het display aanbrengt. Deze ultradunne beschermlaag is gemaakt van gehard glas met een hardheid van 9H, waardoor het scherm van jouw Samsung smartphone optimaal beschermd is. Ter vergelijking: een nagel heeft slechts een hardheid van 2,5H en zelfs het (gemiddelde) keukenmes heeft maar een hardheid van 5,5H.

Toestelspecifiek ontworpen

Elke screenprotector wordt toestelspecifiek ontworpen, waardoor deze de perfecte pasvorm heeft. Zo is er ruimte voor de camera en home button vrijgelaten. Omdat deze screenprotector 100% transparant is, wordt de helderheid en kwaliteit van het beeldscherm niet aangetast.

Let op! Lees voor gebruik eerst zorgvuldig de handleiding door.

Specificaties
Geschikt voor Galaxy S7
Schrijf uw eigen review
Schrijf een review: Samsung Galaxy S7 Tempered Glass Protector
Jouw beoordeling

Jouw accessoires worden in originele en goed beschermende verpakking geleverd.

Welke producten verkoopt SWOOP?
SWOOP verkoopt apparaten die technisch 100% in orde zijn. Niet voor niets geven wij daarom bijna altijd twee jaar garantie op onze apparatuur. Onze producten zijn verkrijgbaar in vier verschillende condities: als nieuwzeer goedgoed en ok. Voor meer informatie over de staat van de apparaten kun je kijken op de pagina ‘Condities toestellen’.

Heb ik garantie bij SWOOP?
SWOOP staat voor uitstekende service. Zo krijg je bijna altijd 2 jaar garantie op jouw aankoop. Dankzij de uitgebreide technische inspectie is jouw aankoop altijd van dé allerhoogste kwaliteit. Ook krijgt het toestel een software-update en wordt de batterij gecontroleerd (en indien nodig vervangen). Hierdoor heb je altijd de zekerheid dat jouw refurbished toestel technisch 100% in orde is. 

Zijn alle apparaten van SWOOP simlockvrij?
Ja, al onze apparaten worden simlockvrij verkocht.

Wat zijn de verzendkosten?
Je hoeft geen verzendkosten te betalen als je binnen Nederland of België woont. Bij SWOOP staan we voor uitstekende service; verzendkosten horen daar niet bij.

Waar komen de SWOOP producten vandaan?
De apparaten die op SWOOP.nl zijn te verkrijgen, komen zowel bij particulieren als bedrijven vandaan. Ongeacht de herkomst worden alle toestellen uitvoerig getest en waar nodig hersteld. We controleren bovendien of de toestellen gestolen of geheeld zijn. Op deze manier ben je altijd verzekerd van een eerlijke en perfecte aankoop.  

Bekijk de overige veelgestelde vragen. Zit het antwoord op je vraag er niet bij? Neem dan contact op met onze klantenservice via klantenservice@swoop.nl of via 088 777 36 00.

Samsung Galaxy S7 Tempered Glass Protector

SWOOP Prijs € 14,99