Mobiparts Luxury Book Case Samsung Galaxy S5 Mini Royal Blue

8.8
8.8 uit 3984 reviews
Certificaat Thuiswinkel Waarborg Lightspeed Shopping Awards
SWOOP Prijs € 24,99

•   Gratis verzending
•   Gemaakt van echt leer
•   Mét vakjes voor pasjes
•   Perfecte pasvorm en slank design
•   Bescherming tegen krassen en valpartijen
•   Geschikt voor de Samsung Galaxy S5 Mini
•   Klanten beoordelen SWOOP met een: 9,1/10

Refurbished van SWOOP

  • Gecertificeerde kwaliteitscontrole voor Apple en Samsung
  • 40 dagen uitproberen
  • Meer dan 120.000 toestellen gerepareerd
  • Meer dan 100 techneuten die alles weten van je toestel

Luxe hoesje voor jouw Samsung Galaxy S5 Mini

Deze luxe hoesje is onderdeel van een nieuwe collectie van Mobiparts: de Luxury Book collectie. De Luxury Book Case voor de Samsung Galaxy S5 Mini heeft een slank ontwerp, wat in meerdere onderdelen van het design is terug te vinden. Zo is het basisframe erg slank en is de sluiting nog geen 3mm dik.

Daarnaast zijn de materialen zorgvuldig gekozen, waardoor dit hoesje een combinatie is van duurzaam, sterk en slank. Op deze manier creëert Mobiparts een hoesje met de beste kenmerken én een uitstekende pasvorm.

Echt leer!

Deze Luxury Book Case is gemaakt van echt leer. Doordat het leer direct onder de nerfsplit vandaan komt, blijft de hoogwaardige kwaliteit van de huidlaag behouden. Vervolgens is het leer met een speciale afwerking bewerkt, zodat het leer beschermd is tegen het inwerken van vocht, transpiratie en vuil. Om die prachtige luxe structuur te creëren, is het hoesje tenslotte nog met een korrel gekenmerkt.

Mét ingebouwde standaard

Met één simpele beweging tover je dit hoesje om tot een standaard. Je hoeft jouw Samsung smartphone dus niet meer tegen een glas te zetten en hopen dat deze niet omvalt. Geniet van filmpjes en muziek, zonder dat je jouw Samsung vast hoeft te houden!

Ultieme bescherming van je smartphone

Je wil jouw smartphone goed beschermen. Daar zorgt deze luxury case dan ook gewoon voor. Met dit hoesje is jouw Samsung Galaxy S5 Mini optimaal beschermd tegen krassen, stoten en kleine valpartijen. Bovendien heeft de sluiting een ingebouwde magneetstrip, waardoor deze stevig op het basisframe blijft zitten. Hierdoor is ook het scherm van jouw smartphone beschermd. Dat is nog niet alles! Dankzij de uitsparingen in het hoesje blijven alle belangrijke knoppen en poorten gewoon beschikbaar.

Specificaties
Schrijf uw eigen review
Schrijf een review: Mobiparts Luxury Book Case Samsung Galaxy S5 Mini Royal Blue
Jouw beoordeling

Jouw accessoires worden in originele en goed beschermende verpakking geleverd.

Welke producten verkoopt SWOOP?
SWOOP verkoopt apparaten die technisch 100% in orde zijn. Niet voor niets geven wij daarom bijna altijd twee jaar garantie op onze apparatuur. Onze producten zijn verkrijgbaar in vier verschillende condities: als nieuwzeer goedgoed en ok. Voor meer informatie over de staat van de apparaten kun je kijken op de pagina ‘Condities toestellen’.

Heb ik garantie bij SWOOP?
SWOOP staat voor uitstekende service. Zo krijg je bijna altijd 2 jaar garantie op jouw aankoop. Dankzij de uitgebreide technische inspectie is jouw aankoop altijd van dé allerhoogste kwaliteit. Ook krijgt het toestel een software-update en wordt de batterij gecontroleerd (en indien nodig vervangen). Hierdoor heb je altijd de zekerheid dat jouw refurbished toestel technisch 100% in orde is. 

Zijn alle apparaten van SWOOP simlockvrij?
Ja, al onze apparaten worden simlockvrij verkocht.

Wat zijn de verzendkosten?
Je hoeft geen verzendkosten te betalen als je binnen Nederland of België woont. Bij SWOOP staan we voor uitstekende service; verzendkosten horen daar niet bij.

Waar komen de SWOOP producten vandaan?
De apparaten die op SWOOP.nl zijn te verkrijgen, komen zowel bij particulieren als bedrijven vandaan. Ongeacht de herkomst worden alle toestellen uitvoerig getest en waar nodig hersteld. We controleren bovendien of de toestellen gestolen of geheeld zijn. Op deze manier ben je altijd verzekerd van een eerlijke en perfecte aankoop.  

Bekijk de overige veelgestelde vragen. Zit het antwoord op je vraag er niet bij? Neem dan contact op met onze klantenservice via klantenservice@swoop.nl of via 088 777 36 00.

Mobiparts Luxury Book Case Samsung Galaxy S5 Mini Royal Blue

SWOOP Prijs € 24,99