Mobiparts Vintage Flip Case Apple iPhone 4/4S Creme

8.9
8.9 uit 3911 reviews
Certificaat Thuiswinkel Waarborg Lightspeed Shopping Awards
SWOOP Prijs € 17,99

•   Gratis verzending
•   Vintage look
•   Moderne bescherming
•   Perfecte pasvorm
•   Bescherming tegen krassen én kleine valpartijtjes
•   Alle knoppen en poorten blijven beschikbaar
•   Geschikt voor iPhone 4/4s
•   Klanten beoordelen SWOOP met een: 9,1/10

Refurbished van SWOOP

  • Gecertificeerde kwaliteitscontrole voor Apple en Samsung
  • 40 dagen uitproberen
  • Meer dan 120.000 toestellen gerepareerd
  • Meer dan 100 techneuten die alles weten van je toestel

Vintage looks met nieuwerwetste bescherming

Dit klassieke hoesje is onderdeel van de nieuwe Vintage lijn van Mobiparts. Het materiaal dat gebruikt is voor dit hoesje is zorgvuldig uitgekozen en heeft dankzij de goede afwerking die echte, mooie vintage uitstraling. Het stikwerk is bijvoorbeeld ton sur ton afgewerkt, waardoor deze netjes wegvalt in de case. Natuurlijk heeft dit hoesje de juiste uitsparingen, zodat je gewoon van alle functies van jouw iPhone 4(s) gebruik kunt maken.

Jouw iPhone 4(s) optimaal beschermd

De zachte stof van de binnenkant van deze flip case zorgt ervoor dat het display van jouw iPhone goed beschermd is tegen vuil en krassen. Net zoals andere hoesjes uit de Mobiparts collectie heeft deze Vintage Flip Case een stevig frame, waardoor jouw iPhone goed beschermd is tegen stoten en kleine valpartijtjes. Bovendien zit uw iPhone veilig op gesloten in het hoesje dankzij de perfecte pasvorm en de magnetische sluiting.

Specificaties
Schrijf uw eigen review
Schrijf een review: Mobiparts Vintage Flip Case Apple iPhone 4/4S Creme
Jouw beoordeling

Jouw accessoires worden in originele en goed beschermende verpakking geleverd.

Welke producten verkoopt SWOOP?
SWOOP verkoopt apparaten die technisch 100% in orde zijn. Niet voor niets geven wij daarom bijna altijd twee jaar garantie op onze apparatuur. Onze producten zijn verkrijgbaar in vier verschillende condities: als nieuwzeer goedgoed en ok. Voor meer informatie over de staat van de apparaten kun je kijken op de pagina ‘Condities toestellen’.

Heb ik garantie bij SWOOP?
SWOOP staat voor uitstekende service. Zo krijg je bijna altijd 2 jaar garantie op jouw aankoop. Dankzij de uitgebreide technische inspectie is jouw aankoop altijd van dé allerhoogste kwaliteit. Ook krijgt het toestel een software-update en wordt de batterij gecontroleerd (en indien nodig vervangen). Hierdoor heb je altijd de zekerheid dat jouw refurbished toestel technisch 100% in orde is. 

Zijn alle apparaten van SWOOP simlockvrij?
Ja, al onze apparaten worden simlockvrij verkocht.

Wat zijn de verzendkosten?
Je hoeft geen verzendkosten te betalen als je binnen Nederland of België woont. Bij SWOOP staan we voor uitstekende service; verzendkosten horen daar niet bij.

Waar komen de SWOOP producten vandaan?
De apparaten die op SWOOP.nl zijn te verkrijgen, komen zowel bij particulieren als bedrijven vandaan. Ongeacht de herkomst worden alle toestellen uitvoerig getest en waar nodig hersteld. We controleren bovendien of de toestellen gestolen of geheeld zijn. Op deze manier ben je altijd verzekerd van een eerlijke en perfecte aankoop.  

Bekijk de overige veelgestelde vragen. Zit het antwoord op je vraag er niet bij? Neem dan contact op met onze klantenservice via klantenservice@swoop.nl of via 088 777 36 00.

Mobiparts Vintage Flip Case Apple iPhone 4/4S Creme

SWOOP Prijs € 17,99