Case-Mate Apple iPhone 6/6S/7 Tough Frame Pink

8.8
8.8 uit 3978 reviews
Certificaat Thuiswinkel Waarborg Lightspeed Shopping Awards
SWOOP Prijs € 19,99

•   Gratis verzending
•   Bescherming van 4 kanten
•   Basisframe van polycarbonaat
•   Schokbestendig
•   Alle knoppen en poorten blijven te gebruiken
•   Geschikt voor de iPhone 6/6s/7
•   Voor 23:59 besteld, is morgen in huis
•   Klanten beoordelen SWOOP met een: 9,1/10

Refurbished van SWOOP

  • Gecertificeerde kwaliteitscontrole voor Apple en Samsung
  • 40 dagen uitproberen
  • Meer dan 120.000 toestellen gerepareerd
  • Meer dan 100 techneuten die alles weten van je toestel

Bescherming zonder dat het uiterlijk van je iPhone wordt aangetast

Je wilt eigenlijk wel dat je iPhone goed beschermd is. Maar je vindt het zonde dat het hoesje de luxe uitstraling van jouw iPhone verbergt? Dan is Case Mate helemaal iets voor jou.

De Tough Frame Case Mate is voorzien van een stevig basisframe van polycarbonaat. De randen zijn afgewerkt met een TPU beschermlaag die schokken absorbeert en dus extra bescherming biedt. De TPU randen absorberen namelijk de grootste kracht van een val, waarna het polycarbonaat nog een extra laag bescherming biedt. Uw iPhone is dus altijd optimaal beschermd!

Specificaties
Schrijf uw eigen review
Schrijf een review: Case-Mate Apple iPhone 6/6S/7 Tough Frame Pink
Jouw beoordeling

Jouw accessoires worden in originele en goed beschermende verpakking geleverd.

Welke producten verkoopt SWOOP?
SWOOP verkoopt apparaten die technisch 100% in orde zijn. Niet voor niets geven wij daarom bijna altijd twee jaar garantie op onze apparatuur. Onze producten zijn verkrijgbaar in vier verschillende condities: als nieuwzeer goedgoed en ok. Voor meer informatie over de staat van de apparaten kun je kijken op de pagina ‘Condities toestellen’.

Heb ik garantie bij SWOOP?
SWOOP staat voor uitstekende service. Zo krijg je bijna altijd 2 jaar garantie op jouw aankoop. Dankzij de uitgebreide technische inspectie is jouw aankoop altijd van dé allerhoogste kwaliteit. Ook krijgt het toestel een software-update en wordt de batterij gecontroleerd (en indien nodig vervangen). Hierdoor heb je altijd de zekerheid dat jouw refurbished toestel technisch 100% in orde is. 

Zijn alle apparaten van SWOOP simlockvrij?
Ja, al onze apparaten worden simlockvrij verkocht.

Wat zijn de verzendkosten?
Je hoeft geen verzendkosten te betalen als je binnen Nederland of België woont. Bij SWOOP staan we voor uitstekende service; verzendkosten horen daar niet bij.

Waar komen de SWOOP producten vandaan?
De apparaten die op SWOOP.nl zijn te verkrijgen, komen zowel bij particulieren als bedrijven vandaan. Ongeacht de herkomst worden alle toestellen uitvoerig getest en waar nodig hersteld. We controleren bovendien of de toestellen gestolen of geheeld zijn. Op deze manier ben je altijd verzekerd van een eerlijke en perfecte aankoop.  

Bekijk de overige veelgestelde vragen. Zit het antwoord op je vraag er niet bij? Neem dan contact op met onze klantenservice via klantenservice@swoop.nl of via 088 777 36 00.

Case-Mate Apple iPhone 6/6S/7 Tough Frame Pink

SWOOP Prijs € 19,99