Otterbox Symmetry Clear Apple iPhone 5/5S/SE Black Crystal

8.8
8.8 uit 3977 reviews
Certificaat Thuiswinkel Waarborg Lightspeed Shopping Awards
SWOOP Prijs € 29,99

•   Gratis verzending
•   Fashion & bescherming
•   Otterbox gecertificeerd Drop+
•   Combinatie van 2 materialen
•   Bescherming tegen krassen en barsten
•   De opstaande randen beschermen ook het display
•   Geschikt voor de iPhone 5/5s/5c
•   Klanten beoordelen SWOOP met een: 9,1/10

Refurbished van SWOOP

  • Gecertificeerde kwaliteitscontrole voor Apple en Samsung
  • 40 dagen uitproberen
  • Meer dan 120.000 toestellen gerepareerd
  • Meer dan 100 techneuten die alles weten van je toestel

Slank staat gelijk aan sterk

Deze Symmertry Case is onderdeel van een nieuwe lijn binnen de Symmetry Series van Otterbox. Deze versie is nog slanker dan zijn voorgangers, maar laat je niet misleiden door de looks! Ook de Symmetry Case wordt geleverd met het originele Otterbox Drop+ beschermingscertificaat, waardoor je ervan verzekerd bent dat jouw smartphone optimaal beschermd wordt.

Het slanke design van de Symmetry Case blijft trouw aan het ontwerp van jouw smartphone en laat luxe samensmelten met betrouwbare bescherming. Het ontwerp volgt de lijnen van jouw smartphone nauwkeurig. Laat je niet misleiden door de eenvoud en elegantie! Door de combinatie van twee sterke materialen is de Symmetry Case één van de slankste, meest beschermende hoesjes in zijn klasse. De Symmetry Case combineert dan ook de stijl die jij zoekt met de bescherming die jouw smartphone nodig heeft.

Meest betrouwbare hoesje voor je smartphone

Door twee sterke materialen te combineren, kan deze Symmetry Case jou de beste bescherming bieden. In de binnenzijde is een zachte, absorberend stof verwerkt, die de meeste ongelukjes kan opvangen. De buitenzijde is vervaardigd uit sterk kunststof, waardoor krassen en barsten aan jouw smartphone voorkomen worden. Ook het display van jouw smartphone is beschermd dankzij de opstaande randen. In het kort: de Symmetry Case is gemaakt om jouw smartphone dag in dag uit te beschermen.

Specificaties
Kleur Gitzwart
Schrijf uw eigen review
Schrijf een review: Otterbox Symmetry Clear Apple iPhone 5/5S/SE Black Crystal
Jouw beoordeling

Jouw accessoires worden in originele en goed beschermende verpakking geleverd.

Welke producten verkoopt SWOOP?
SWOOP verkoopt apparaten die technisch 100% in orde zijn. Niet voor niets geven wij daarom bijna altijd twee jaar garantie op onze apparatuur. Onze producten zijn verkrijgbaar in vier verschillende condities: als nieuwzeer goedgoed en ok. Voor meer informatie over de staat van de apparaten kun je kijken op de pagina ‘Condities toestellen’.

Heb ik garantie bij SWOOP?
SWOOP staat voor uitstekende service. Zo krijg je bijna altijd 2 jaar garantie op jouw aankoop. Dankzij de uitgebreide technische inspectie is jouw aankoop altijd van dé allerhoogste kwaliteit. Ook krijgt het toestel een software-update en wordt de batterij gecontroleerd (en indien nodig vervangen). Hierdoor heb je altijd de zekerheid dat jouw refurbished toestel technisch 100% in orde is. 

Zijn alle apparaten van SWOOP simlockvrij?
Ja, al onze apparaten worden simlockvrij verkocht.

Wat zijn de verzendkosten?
Je hoeft geen verzendkosten te betalen als je binnen Nederland of België woont. Bij SWOOP staan we voor uitstekende service; verzendkosten horen daar niet bij.

Waar komen de SWOOP producten vandaan?
De apparaten die op SWOOP.nl zijn te verkrijgen, komen zowel bij particulieren als bedrijven vandaan. Ongeacht de herkomst worden alle toestellen uitvoerig getest en waar nodig hersteld. We controleren bovendien of de toestellen gestolen of geheeld zijn. Op deze manier ben je altijd verzekerd van een eerlijke en perfecte aankoop.  

Bekijk de overige veelgestelde vragen. Zit het antwoord op je vraag er niet bij? Neem dan contact op met onze klantenservice via klantenservice@swoop.nl of via 088 777 36 00.

Otterbox Symmetry Clear Apple iPhone 5/5S/SE Black Crystal

SWOOP Prijs € 29,99