Otterbox Defender Case Samsung Galaxy S5/S5+/S5 Neo Zwart

8.8
8.8 uit 3978 reviews
Certificaat Thuiswinkel Waarborg Lightspeed Shopping Awards
SWOOP Prijs € 49,99

•   Gratis verzending
•   3! lagen bescherming
•   Bestand tegen een stootje
•   Goede grip
•   Alle functies, poorten en knopjes blijven beschikbaar
•   Geschikt voor de Samsung Galaxy S5/S5+/S5 Neo
•   Klanten beoordelen SWOOP met een: 9,1/10

Refurbished van SWOOP

  • Gecertificeerde kwaliteitscontrole voor Apple en Samsung
  • 40 dagen uitproberen
  • Meer dan 120.000 toestellen gerepareerd
  • Meer dan 100 techneuten die alles weten van je toestel

Hét hoesje voor als je een beetje onhandig bent

Ben jij een beetje onhandig en biedt een ‘gewone’ case niet voldoende bescherming voor jouw smartphone? Dan is de Otterbox Defender iets voor jou. De ijzersterke verdediging van dit hoesje bestaat uit drie lagen, waardoor jouw smartphone beter beschermd is dan ooit!

Drie lagen voor een optimale bescherming

Laag 1 is de doorzichtige screen protector, die ervoor zorgt dat jouw beeldscherm kras- en scheurvrij blijft. Laag 2 is een stevig polycarbonaat omhulsel dat onder meer schade door een val voorkomt. De 3de is een siliconen omhulsel. Hiermee worden schokken en stoten afgeweerd én zorgt ook nog eens voor extra grip.

De buitenkant van deze drie lagen is een stevige, harde case met afsluitbare uitsneden. Deze zorgen ervoor dat je gewoon van alle functies gebruik kunt maken, terwijl deze in de case zit. Je hoeft hem hier dus niet meer uit te halen!

Deze Otterbox case wordt geleverd met een holster en riemclip, zodat je hem aan je riem kan dragen. 

Specificaties
Merk Otterbox
Geschikt voor Galaxy S5, Galaxy S5 Neo
Kleur Zwart
Schrijf uw eigen review
Schrijf een review: Otterbox Defender Case Samsung Galaxy S5/S5+/S5 Neo Zwart
Jouw beoordeling

Jouw accessoires worden in originele en goed beschermende verpakking geleverd.

Welke producten verkoopt SWOOP?
SWOOP verkoopt apparaten die technisch 100% in orde zijn. Niet voor niets geven wij daarom bijna altijd twee jaar garantie op onze apparatuur. Onze producten zijn verkrijgbaar in vier verschillende condities: als nieuwzeer goedgoed en ok. Voor meer informatie over de staat van de apparaten kun je kijken op de pagina ‘Condities toestellen’.

Heb ik garantie bij SWOOP?
SWOOP staat voor uitstekende service. Zo krijg je bijna altijd 2 jaar garantie op jouw aankoop. Dankzij de uitgebreide technische inspectie is jouw aankoop altijd van dé allerhoogste kwaliteit. Ook krijgt het toestel een software-update en wordt de batterij gecontroleerd (en indien nodig vervangen). Hierdoor heb je altijd de zekerheid dat jouw refurbished toestel technisch 100% in orde is. 

Zijn alle apparaten van SWOOP simlockvrij?
Ja, al onze apparaten worden simlockvrij verkocht.

Wat zijn de verzendkosten?
Je hoeft geen verzendkosten te betalen als je binnen Nederland of België woont. Bij SWOOP staan we voor uitstekende service; verzendkosten horen daar niet bij.

Waar komen de SWOOP producten vandaan?
De apparaten die op SWOOP.nl zijn te verkrijgen, komen zowel bij particulieren als bedrijven vandaan. Ongeacht de herkomst worden alle toestellen uitvoerig getest en waar nodig hersteld. We controleren bovendien of de toestellen gestolen of geheeld zijn. Op deze manier ben je altijd verzekerd van een eerlijke en perfecte aankoop.  

Bekijk de overige veelgestelde vragen. Zit het antwoord op je vraag er niet bij? Neem dan contact op met onze klantenservice via klantenservice@swoop.nl of via 088 777 36 00.

Otterbox Defender Case Samsung Galaxy S5/S5+/S5 Neo Zwart

SWOOP Prijs € 49,99