Bulk Screen Protector Temp Glass iPad Mini 1/2/3/4

8.8
8.8 uit 3984 reviews
Certificaat Thuiswinkel Waarborg Lightspeed Shopping Awards
SWOOP Prijs € 25,00

•  Gratis verzending
•  100% transparant
•  Perfecte pasvorm
•  Krasbestendig & vetafstotend
•  Op maat gesneden voor de iPhone 7 Plus
•  Klanten beoordelen SWOOP met een: 9,1/10

Refurbished van SWOOP

  • Gecertificeerde kwaliteitscontrole voor Apple en Samsung
  • 40 dagen uitproberen
  • Meer dan 120.000 toestellen gerepareerd
  • Meer dan 100 techneuten die alles weten van je toestel

Jij wil toch ook geen scheur in het scherm van jouw iPhone? 

Deze screenprotector is speciaal ontworpen voor de iPad mini 1/2/3/4 en heeft dus de perfecte pasvorm voor jouw iPhone. Het beeldscherm wordt met deze screenprotector optimaal beschermd, zonder dat het reactievermogen of de kwaliteit van het scherm beïnvloed wordt. Met een hardheid van 9H weet je zeker dat het beeldscherm goed beschermd is. Ter vergelijking: een gemiddeld keukenmes heeft 'maar' een hardheid van 5,5H. 

Dat is niet alles!

Naast dat deze screenprotector krasbestendig is, is deze ook vetafstotend. Geen last meer van vervelende vingerafdrukken én je scherm lijkt wel als nieuw!

Specificaties
Geschikt voor iPad Mini, iPad Mini 2, iPad Mini 3, iPad Mini 4
Kleur Transparant
Schrijf uw eigen review
Schrijf een review: Bulk Screen Protector Temp Glass iPad Mini 1/2/3/4
Jouw beoordeling

Jouw accessoires worden in originele en goed beschermende verpakking geleverd.

Welke producten verkoopt SWOOP?
SWOOP verkoopt apparaten die technisch 100% in orde zijn. Niet voor niets geven wij daarom bijna altijd twee jaar garantie op onze apparatuur. Onze producten zijn verkrijgbaar in vier verschillende condities: als nieuwzeer goedgoed en ok. Voor meer informatie over de staat van de apparaten kun je kijken op de pagina ‘Condities toestellen’.

Heb ik garantie bij SWOOP?
SWOOP staat voor uitstekende service. Zo krijg je bijna altijd 2 jaar garantie op jouw aankoop. Dankzij de uitgebreide technische inspectie is jouw aankoop altijd van dé allerhoogste kwaliteit. Ook krijgt het toestel een software-update en wordt de batterij gecontroleerd (en indien nodig vervangen). Hierdoor heb je altijd de zekerheid dat jouw refurbished toestel technisch 100% in orde is. 

Zijn alle apparaten van SWOOP simlockvrij?
Ja, al onze apparaten worden simlockvrij verkocht.

Wat zijn de verzendkosten?
Je hoeft geen verzendkosten te betalen als je binnen Nederland of België woont. Bij SWOOP staan we voor uitstekende service; verzendkosten horen daar niet bij.

Waar komen de SWOOP producten vandaan?
De apparaten die op SWOOP.nl zijn te verkrijgen, komen zowel bij particulieren als bedrijven vandaan. Ongeacht de herkomst worden alle toestellen uitvoerig getest en waar nodig hersteld. We controleren bovendien of de toestellen gestolen of geheeld zijn. Op deze manier ben je altijd verzekerd van een eerlijke en perfecte aankoop.  

Bekijk de overige veelgestelde vragen. Zit het antwoord op je vraag er niet bij? Neem dan contact op met onze klantenservice via klantenservice@swoop.nl of via 088 777 36 00.

Bulk Screen Protector Temp Glass iPad Mini 1/2/3/4

SWOOP Prijs € 25,00