iPad Air Wi-Fi + Cellular (4G) - 64GB - Silver

  Gratis verzending
  2 jaar garantie
  Voor 22:00 besteld = morgen in huis
  Inclusief laadaccessoires
  SWOOP-certified
  40 dagen uitprobeertermijn
  Klantenbeoordeling: 9,2/10

Lees meer
iPad Air Wi-Fi + Cellular (4G) - 64GB - Silver
454,-
Omschrijving

DetailsZeer goede iPad?


De conditie van deze iPad Air is bestempeld als: ‘zeer goed’. Wat houdt dat dan precies in? Het verschil tussen een iPad in de categorie en een nieuw model is bijna niet te zien. Alleen met heel veel moeite zal jij op deze iPad lichte gebruikssporen vinden. SWOOP hanteert ook de condities: ‘als nieuw’ en ´goed’. Graag meer weten over deze twee categorieën? Breng dan eens een bezoekje aan de pagina: ‘Condities toestellen’. 


SWOOP-certified? Dat betekent?
SWOOP wil jou altijd dé allerhoogste kwaliteit bieden. Als anderen al de werking van de refurbished iPads al testen, gebeurt dit maar kort door knopjes te controleren. SWOOP gaat echter een stapje verder. De hele iPad wordt gecontroleerd. Zowel de binnen als buitenkant.


SWOOP is van huis uit een reparateur van smart devices. Technisch kennis zit SWOOP dus in het DNA. Deze kennis komt natuurlijk goed van pas tijdens de controle van de refurbished iPads. Elke iPad wordt op 50 punten gecontroleerd. Denk aan de werking van de camera, oorluidspreker en het opladen. Werkt iets niet naar behoren, dan vervangt SWOOP dit onderdeel zelf. Doordat de gehele SWOOP-inspectie in eigen hand wordt gehouden, kan SWOOP jou altijd dé allerhoogste kwaliteit bieden.


Niet alleen werkt elke refurbished iPad perfect. Ook wordt elke SWOOP iPad klaargemaakt om weer jaren mee te kunnen. Een software-update is daarom ook standaard onderdeel van de SWOOP-inspectie. Pas wanneer een refurbished iPad Air alle bovengenoemde stappen heeft doorlopen, mag deze het label: ‘SWOOP-certified’ dragen.


Graag een refurbished iPad Air die je alle voordelen van nieuw biedt, maar dan voor een veel betere prijs? Bestel dan snel zelf jouw iPad Air.productspecificaties

productspecificatiesConditie Zeer goed
iPad iPad Air
Opslagcapaciteit 64GB
Kleur Silver
Besturingssysteem iOS
Gewicht 469 gram
Lengte 240 mm
Breedte 169,5 mm
Diepte 7,5 mm
Type scherm Retina IPS-LED
Schermgrootte 9,7 inch
Chipset Apple A7
Processor Dual Core
Processorsnelheid 1,4GHz
Camera (achter) 5 megapixels
Camera (voor) 1,2 megapixels
Accu capaciteit 8.820 mAh
Accutype Li-ion
Recommended Retail Price 599,-


iPad Air Wi-Fi + Cellular (4G) - 64GB - Silver
454,-
Niet voorradig

Reviews

Reviews

Reviews

Conditie: Zeer goed

Levertijd: Niet voorradig

454,-