iPad Mini 3 Wi-Fi -16GB - Gold

  Gratis verzending
  2 jaar garantie
  Voor 22:00 besteld = morgen in huis
  Inclusief laadaccessoires
  SWOOP-certified
  40 dagen uitprobeertermijn
  Klantenbeoordeling: 9,2/10

Lees meer
iPad Mini 3 Wi-Fi -16GB - Gold
279,-
Omschrijving

DetailsEen refurbished iPad Mini 3 als nieuw
Om voor ieder budget een iPad Mini 3 te kunnen bieden, worden de refurbished iPads in 3 condities ingedeeld. De conditie van deze refurbished iPad Mini 3 is bestempeld als: ‘als nieuw’. Wat houdt dat dan precies in? Het verschil tussen een iPad in de categorie en een nieuw model is bijna niet te zien, omdat deze iPad geen gebruikssporenn of andere vorm van schade heeft. SWOOP hanteert ook de condities: ‘zeer goed’ en ‘goed’. Graag meer hierover weten? Kijk dan op: ‘Condities toestellen’.


SWOOP-certified? Dat betekent?
SWOOP wil jou altijd dé allerhoogste kwaliteit bieden. Als anderen al de werking van de refurbished iPads al testen, gebeurt dit maar kort door knopjes te controleren. SWOOP gaat echter een stapje verder. De hele iPad wordt gecontroleerd. Zowel de binnen als buitenkant.


SWOOP is van huis uit een reparateur van smart devices. Technisch kennis zit SWOOP dus in het DNA. Deze kennis komt natuurlijk goed van pas tijdens de controle van de refurbished iPads. Elke iPad wordt op 50 punten gecontroleerd. Denk aan de werking van de camera, oorluidspreker en het opladen. Werkt iets niet naar behoren, dan vervangt SWOOP dit onderdeel zelf. Doordat de gehele SWOOP-inspectie in eigen hand wordt gehouden, kan SWOOP jou altijd dé allerhoogste kwaliteit bieden.


Niet alleen werkt elke refurbished iPad perfect. Ook wordt elke SWOOP iPad klaargemaakt om weer jaren mee te kunnen. Een software-update is daarom ook standaard onderdeel van de SWOOP-inspectie. Pas wanneer een refurbished iPad Mini 3 alle bovengenoemde stappen heeft doorlopen, mag deze het label: ‘SWOOP-certified’ dragen.


Graag een refurbished iPad Mini 3 die je alle voordelen van nieuw biedt, maar dan voor een veel betere prijs? Bestel dan snel zelf jouw iPad Mini 3.


productspecificaties

productspecificatiesConditie Als nieuw
Opslagcapaciteit 16GB
Kleur Gold
Besturingssysteem iOS
Type scherm LCD
Chipset Apple A7
Processor Dual Core
Camera (achter) 5 megapixels
Camera (voor) 1,2 megapixels
Accutype Li-poly
Accuduur 10
Type device BTW-devices


iPad Mini 3 Wi-Fi -16GB - Gold
279,-
Niet voorradig

Reviews

Reviews

Reviews

Conditie: Als nieuw

Levertijd: Niet voorradig

279,-