iPhone 6 - 16GB - Space Gray

 Gratis verzending
 2 jaar garantie
 Voor 22:00 besteld = morgen in huis
 Inclusief laadaccessoires
 SWOOP-certified
 40 dagen uitprobeertermijn
 Klantenbeoordeling: 9,2/10

Lees meer
iPhone 6 - 16GB - Space Gray
429,-
Omschrijving

DetailsWist je dat de iPhone 6 zelfs niet door de FBI te ontgrendelen is?


Een iPhone die zelfs voor de FBI lastig te hacken is? Je raadt het al: de iPhone 6. Eerder lukte het de FBI wel om de iPhone 5s (zonder de medewerking van Apple) te kraken. Alleen werkte deze methode dankzij de extra beveiligingschip niet bij de iPhone 6. Wil je dat echt niemand jouw appjes kan lezen of ongestoord door jouw Facebook kan snuffelen? Dan is de iPhone 6 jouw nieuwe iPhone. Niet de hoofdprijs betalen, maar wel alle voordelen van nieuw? Dan kies je natuurlijk voor een refurbished iPhone van SWOOP!


Een refurbished iPhone in ‘zeer goede’ conditie?


De staat van deze refurbished iPhone 6 wordt omschreven als ‘zeer goed’. Dit betekent dat deze iPhone aan de buitenkant alleen lichte gebruikssporen heeft. Deze beschadigingen zijn zo minimaal dat het heel lastig is om ze te vinden. Alleen met veel moeite zal jij het verschil zien tussen nieuw en deze iPhone 6 kunnen zien. Bij SWOOP heb je ook de keuze uit twee andere condities: ‘als nieuw’ en ‘zeer goed’. Het verschil tussen de condities kun je alleen aan de buitenkant zien. De binnenkant van een SWOOP iPhone is altijd 100% in orde. Meer weten over deze categorieën? Ga dan naar: ‘Condities toestellen’.


Geleverd met:
 laadaccessoires
 simkaarthouder opening tool
 de meest actuele software
 installatie is optioneel mogelijk in onze winkels


De SWOOP-inspectie voor dé allerhoogste kwaliteit


SWOOP staat garant voor het leveren van kwaliteit. Om jou dé allerhoogste kwaliteit te kunnen bieden, ondergaat elke SWOOP iPhone de SWOOP-inspectie. In het SWOOP lab wordt elke refurbished iPhone op 50 verschillende punten gecontroleerd. De iPhone wordt zelfs opengeschroefd, zodat de binnenkant nagekeken kan worden.


SWOOP is van huis uit een reparateur van smart devices. Dankzij onze jarenlange ervaring en onze uitgebreide kennis weten wij precies waar op te letten tijdens een controle. Ook weten onze technisch hoogopgeleide medewerkers precies wat zij kunnen doen om de werking van de iPhone te verbeteren, mocht dit nodig zijn. Dankzij de ervaring en expertise die SWOOP in huis heeft, heb jij de garantie dat jouw refurbished iPhone perfect werkt.


Jouw refurbished iPhone gaat weer jaren mee


SWOOP wil dat jij nog jaren veel plezier hebt van jouw iPhone 6. Daarom wordt in het SWOOP lab elke iPhone klaargemaakt voor jarenlang gebruik. Een nieuwe batterij en software-update zijn dan ook standaardonderdelen van de SWOOP-inspectie. Elke iPhone doorloopt iedere stap van de SWOOP-inspectie. Dan pas krijgt deze ook het label: ‘SWOOP-certified’.


Bestel vandaag nog jouw refurbished iPhone 6 met alle voordelen van nieuw, alleen dan voor een betere prijs bij SWOOP.


productspecificaties

productspecificatiesConditie Zeer goed
Opslagcapaciteit 16GB
Kleur Space Gray
Besturingssysteem iOS
Gewicht 129 gram
Lengte 138 mm
Breedte 67 mm
Diepte 6 mm
Type scherm LCD
Schermgrootte 4,7 inch
Chipset Apple A8
Processor Dual Core
Processorsnelheid 1GHz
Type simkaart Nano
Camera (achter) 8 megapixels
Camera (voor) 1 megapixels
Video-resolutie 1920 x 1080 pixels
Accu capaciteit 1.810 mAh
Accutype Li-ion
Gespreksuren 14
Recommended Retail Price 564,-


iPhone 6 - 16GB - Space Gray
429,-

Reviews

Reviews

Reviews

Conditie: Zeer goed

Levertijd: Voor 22:00 besteld, is morgen in huis

429,-